❖►РАДІО*МУЗИКА◄❖# (♥великий вибір♥)

Онлайн радио #radiobells_script_hash
animated-dividing-line-image-0043
animated-dividing-line-image-0043

11.01.2013

╬►ДУЖЕ ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ про БЛОГ◄╬


animated-dividing-line-image-0043

©                
1).  -  Інформуємо усіх відвідувачів блогів Василя Кредо про те, що згідно нових суворих привил GOOGLE, спричинених відповідними рішеннями Європейського Союзу з проблематики авторських прав: з 1 червня 2016 категорично заборонено у всіх блогах системи Blogspot використовувати анімаційні зображення (окрім власних). Можливе лише розміщення нерухомих зображень, які знаходяться у вільному доступі в соціальних мережах, або за дозволом авторів зафіксованих ілюстрацій. 
animated-dividing-line-image-0202

#
2). -  Згідно цих суворих правил, з 1 червня 2016 року усі існуючі анімаційні сторінки-розділи даного блогу ЧАСТКОВО ЗАБЛОКОВАНІ в параметрах встановлення нових анімаційних зображень.  Можливе лише встановлення нерухомих тематичних ілюстрацій (які наявні у вільному доступі в соціальних мережах), що ми і будемо надалі робити.
animated-dividing-line-image-0202

®
3). -  Ці закони і правила не мають зворотньої сили і ви усі і надалі зможете щоденно насолоджуватися найкращими світовими анімаціями та зафіксованими тематичними ілюстраціями цього унікального анімаційного християнського блогу, які були встановлені раніше до 2016 року.
animated-dividing-line-image-0202


4). - Прохаємо усіх відвідувачів - з розумінням поставитися до того, що надалі ми не маємо жодної технічної можливості редагувати та встановлювати нові анімаційні зображення даного блогу (окрім нерухомих) . Тому, Ви зможете знайомитися з усіма анімаційними зображеннями блогу у тому вигляді, у якому вони існували станом на 1 червня 2016 року.
ПРОБЛЕМА: На жаль, при зникненні деяких анімацій у блозі, ми нічого і ніколи не зможемо зробити. Деякі автори анімацій замінюють їх на своїх сайтах і на наших блогах з'являються змінені зображення, які не відповідають змісту конкретного розділу творів. Тому при повній невідповідності зображень певному тексту - ми нічого не можемо вдіяти (окрім їх видалення). Можливе розміщення лише дозволених нерухомих ілюстрацій. Дуже прохаємо усіх користувачів з мудрим розумінням ставитися до абсолютно тупикової ситуації, за якої ми не маємо нині найменшої можливості будь-яким чином впливати на анімаційні зображення у блогах.

animated-dividing-line-image-0202

@
5). -  Нагадуємо усім читачам, що даний блог не є особистим блогом Василя КРЕДО.  Даний блог створено його учнями виключно для цілодобового вільного ознайомлення з його унікальними творами на усіх континентах нашої планети. Письменник є ченцем, постійно живе в ізольованій келії без сучасних засобів звязку і ні з ким не веде жодного листування чи контактування. Прохаємо усіх глибоко поважати цей свідомий духовний вибір християнського письменника-богослова.
ОСОБЛИВО  НАГОЛОШУЄМО: Останнє письмове інтерв'ю Василь КРЕДО  виключно у письмовій формі (питання ⟾ відповідь) дав 10 березня 2010 року інформаційному агентству  УНІАН >

https://www.unian.ua/health/country/337531-chi-zagrojue-povin-dambi-kijivskogo-morya.html

Відтоді і донині він ніколи і нікому не надавав жодних інтерв'ю з будь-якого приводу, не виголошував ніяких заяв. Усі повідомлення у ЗМІ про будь-які начебто  "заяви" Василя КРЕДО - є абсолютним ФЕЙКОМ і НАХАБНОЮ БРЕХНЕЮ!

animated-dividing-line-image-0202

З великою повагою до усіх, група учнів, які створили усі анімаційні сторінки блогів Василя КРЕДО.
animated-dividing-line-image-0202

animated-dividing-line-image-0043


   Зміст розділів блогу присвячується 2000-річчю Голгофи та Вознесіння Ісуса Христа, яке буде урочисто відзначатися усім людством у 2033 році.




animated-dividing-line-image-0043